Спортсмени в класах sidecar та quad цього сезону мають можливість позмагатися за “Кубок Сона”

Вже стали відомі дати етапів Відкритої особистої першості Спортивно-технічного клубу “Сона”. Ці змагання започатковано, щоб усі українські спортсмени могли спробувати себе на мототрасі міжнародного рівня де відбуваються змагання за світову першість. До речі, перший етап клубних змагань відбувається напередодні Чемпіонату світу з мотокросу серед екіпажів 2021.

У 2020 році на мототрасі, що в місті Буча, мав вже вдруге поспіль проводитися Чемпіонат світу з мотокросу серед екіпажів. Проте у зв’язку з пандемією було прийнято рішення перенести змагання на 2021 рік. У світі з поширенням COVID-19 більшість країн закрили кордони, ввели жорсткий карантин та направили всі кошти на боротьбу з пандемією, у тому числі і Україна. Євро-2020, Олімпійські ігри-2020 у Токіо, Євробачення 2020 та багато інших подій по всьому світу було перенесено на 2021 рік. 

Минулий сезон в мотокросі, у зв’язку з пандемією, був непростим і неочікуваним. Проте, попри труднощі, клубом “Сона” було започатковано власні клубні змагання, які зібрали велику кількість гонщиків з України та Білорусі. Спортивний дух мотивує кожного спортсмена показувати результат щодня. А такі клубні змагання тому доказ.

Цього року відкриття сезону клубних змагань заплановано на травень. Організаційним комітетом мотоклубу затверджено календар етапів Відкритої особистої першості Спортивно-технічного клубу “Сона” - 2021. Ним передбачається чотири етапи змагань в наступні дати: 8 травня, 26 червня, 17 липня та 4 вересня (можливі зміни). Минулого року змагання проводилися в наступних класах: 50-65 см куб. - “Діти”, “Новачок”, 85 см куб. - “Жінки”, “Хобі” МХ1/МХ2, “Ветерани” (1-2 група), “Open”.  

Цього року організаційний комітет вирішив додати ще два класи, а саме: sidecar та quad. Разом з цим будуть внесені зміни в регламент змагань так щоб всі класи мали можливість виступити доки триває світловий день. Таким чином у кожному класі передбачено різну кількість етапів. Для одних класів це буде три етапи, а для інших чотири. Детальна інформація по датам етапів для кожного класу буде повідомлена додатково. 

Щоб бути завжди в курсі наших новин - підписуйтеся на нашу сторінку в Facebook, Instagram та чат в Telegram. 

Напишіть відгук

Заповніть поля нижче або авторизуйтесь клікнувши по іконці

Gravatar
Лого WordPress.com

Ви коментуєте, використовуючи свій обліковий запис WordPress.com. Log Out /  Змінити )

Twitter picture

Ви коментуєте, використовуючи свій обліковий запис Twitter. Log Out /  Змінити )

Ви коментуєте, використовуючи свій обліковий запис Facebook. Log Out /  Змінити )

З’єднання з %s