16-17 жовтня на мототрасі СТК “Сона” відбудеться Фіналу особисто-командного Кубку України з мотокросу 2021

Вже п’ятий рік поспіль наша мототраса приймає головну подію українського мотоциклетного спорту - Фінал особисто-командного Кубку України з мотокросу. Змагання выдбудуться відбудеться 16-17 жовтня на мототрасі Спортивно-технічного клубу «Сона» за адресою: місто Буча, вул. Промислова, 3. Офіційне відкриття змагань відбудеться 17 жовтня о 11:50. 

Перегони пройдуть у класах 50, 60, 85 см.куб, MX1/MX2, SC, Хобі MX2 та Хобі MX1,  Ветеран, Квадро-діти, Жінки. У них візьмуть участь близько двох сотень спортсменів з різних куточків країни. Головні організатори змагань - Федерація мотоциклетного спорту України, Спортивно-технічний клуб «Сона» за підтримки Бучанської міської рада.

Слід відзначити, що мотоциклетна траса Спортивно-технічного клубу «Сона» вже понад 20 років приймає міжнародні, всеукраїнські та регіональні змагання з мотокросу і вважається однією з кращих тренувальних баз для українських спортсменів. Траса протяжністю 1800 метрів створена 1994 року і відповідає усім європейським нормам. Змагаючись, спортсмени долають 22 трампліни і 17 поворотів.

Саме трасу Спортивно-технічного клубу «Сона» обрано Міжнародною Федерацією Мотоспорту для проведення етапів Чемпіонату світу з мотокросу серед екіпажів, Чемпіонату Європи з квадрокросу та Чемпіонату світу серед юніорів в Україні.

Напишіть відгук

Заповніть поля нижче або авторизуйтесь клікнувши по іконці

Gravatar
Лого WordPress.com

Ви коментуєте, використовуючи свій обліковий запис WordPress.com. Log Out /  Змінити )

Twitter picture

Ви коментуєте, використовуючи свій обліковий запис Twitter. Log Out /  Змінити )

Ви коментуєте, використовуючи свій обліковий запис Facebook. Log Out /  Змінити )

З’єднання з %s