Дванадцять гран-прі WSC 2021 у восьми країнах світу

Після найскладнішого сезону за історію мотоспорту та проекту WSC у листопаді 2020 року на сайті проекту опублікували календар змагань сезону 2021. Це результат узгоджених зусиль та співпраці між керівництвом WSC, FIM, місцевими організаторами в кожній країні та їх відповідними федераціями. Немає сумнівів, що всі, хто займається цим видом спорту, починаючи з команд, хочуть відновити чемпіонат світу. Окрім невеликої кількості національних подій до кінця поточного року, це був рік, про який слід забути. Ви можете бути впевнені, що за умови що сезон 2021 відбудеться, він буде найвищнішою подією року.

“Сезон розпочинається у чудовому передмісті столиці України місті Буча, що на Київщині. Організатори там точно знають, як влаштувати шоу. Далі йде знаменита і добре випробувана траса Бру у Франції, а за нею Крамолін у Чехії через три тижні.” - пишуть на сторінці офіційного сайту змагань. 

Четвертий етап буде проходити в Маркело, перед двотижневою перервою перед Ланге в Естонії. Далі Франція, Німеччина, Чехія, Швейцарія, Словенія, Нідерланди. Право проведення великого фіналу потрапляє до німецької організації та відбудеться у Рудерсберзі. Надзвичайно високий рівень комунікації, необхідний всім, хто бере участь у цьому масштабному процесі планування. Новий сезон буде незабутнім! 

Напишіть відгук

Заповніть поля нижче або авторизуйтесь клікнувши по іконці

Gravatar
Лого WordPress.com

Ви коментуєте, використовуючи свій обліковий запис WordPress.com. Log Out /  Змінити )

Twitter picture

Ви коментуєте, використовуючи свій обліковий запис Twitter. Log Out /  Змінити )

Ви коментуєте, використовуючи свій обліковий запис Facebook. Log Out /  Змінити )

З’єднання з %s