22 серпня в Бучі 140 спортсменів буде змагатися за першість на чемпіонаті з мотокросу

22 серпня відбудеться ІІІ-й етап Відкритого кубку з мотокросу Спортивно-технічного клубу “Сона”-2020, що в місті Буча. 140 спортсменів стали учасниками двох попередніх етапів. Цього разу змагання вперше будуть проведені з присутністю глядачів. В третьому етапі візьмуть участь спортсмени не лише з України, вже зареєстровано два учасника від Молдови.

Цей проект покликаний сприяти розвитку мотоспорту в регіоні та Україні. Щоб підтримати вітчизняних спортсменів у їхньому прагненні розвиватись професійно. Змагання, що вже відбулися, підтвердження того, що багаторічна праця команди Спортивно-технічного клубу “Сона” над розвитком мотоклубу не була даремна. Завдяки розвиненій інфраструктурі, умовах, що відповідають міжнародним стандартам та професіоналізму команди розвиток мотоспорту в країні триває навіть в умовах карантину, а інколи і несприятливих погодних умов. Сильна злива та карантин не стали на заваді в проведенню другого етапу змагань, що відбулися в липні цього року.

Наймолодшими учасниками попередніх етапів стали п’ятирічна Поліна Семенюк із міста Кременчук та Назар Гребельний з міста Тростянець. А в класі “Ветеран-2” перше місце два рази поспіль посів легендарний Олександр Морозов. У віці 58 років спортсмен не поступається першістю молодшим спортсменам. Це дійсно гідний приклад для мотокросменів, які мріють стати чемпіонами у цьому виді спорту. 

Про високий рівень тренувальної бази мотоклубу свідчать і результати місцевих спортсменів, що займаються на мототрасі Спортивно-технічного клубу “Сона”. В класі 65 см.куб виступає восьмирічний Володимир Кубечко з міста Ірпінь, а в класі “Хобі MX-2”  тринадцятирічний Дмитро Марчук з міста Буча.

Змагання проводяться з дотриманням всіх вимог та правил рекомендованих МОЗ.

Напишіть відгук

Заповніть поля нижче або авторизуйтесь клікнувши по іконці

Gravatar
Лого WordPress.com

Ви коментуєте, використовуючи свій обліковий запис WordPress.com. Log Out /  Змінити )

Twitter picture

Ви коментуєте, використовуючи свій обліковий запис Twitter. Log Out /  Змінити )

Ви коментуєте, використовуючи свій обліковий запис Facebook. Log Out /  Змінити )

З’єднання з %s