Цього вікенду на мототрасі СТК “Сона” змагалися не лише з суперниками

Підведено підсумки ІІ-го етапу Відкритого кубку з мотокросу Спортивно-технічного клубу “Сона”-2020, що відбувся 25 липня в місті Буча. Змагалися не лише із суперниками, а й з погодою. День видався непростий, дощ тривав майже весь час, сонце з’явилося лише на старті заїздів. Проте у змаганнях взяло участь близько 140 спортсменів зі всієї України. 

Проект покликаний сприяти розвитку мотоспорту в регіоні та Україні. Щоб підтримати вітчизняних спортсменів у їхньому прагненні розвиватись професійно. Змагання, що відбулися, підтвердження того, що багаторічна праця команди Спортивно-технічного клубу “Сона” над розвитком мотоклубу не була даремна. Завдяки розвиненій інфраструктурі, умовах, що відповідають міжнародним стандартам та професіоналізму команди погода не вплинула на проведення змагань. 

Наймолодшими учасниками змагань стали п’ятирічна Поліна Семенюк із міста Кременчук та Назар Гребельний з міста Тростянець. В класі “Ветеран-2” перше місце вже вдруге поспіль посів легендарний Олександр Морозов. У віці 58 років спортсмен не поступається першістю молодшим спортсменам. Це дійсно гідний приклад для мотокросменів, які мріють стати чемпіонами у цьому виді спорту. 

Про високий рівень нашої тренувальної бази свідчать і результати місцевих спортсменів, що займаються на мототрасі Спортивно-технічного клубу “Сона”. В класі 65 см.куб друге місце посів восьмирічний Володимир Кубечко з міста Ірпінь, а в класі “Хобі MX-2” перше місце посів тринадцятирічний Дмитро Марчук з міста Буча.

Результати ІІ-го етапу Відкритого кубку з мотокросу Спортивно-технічного клубу “Сона” від 25 липня 2020 року

Зведені результати двох етапів Відкритого кубку з мотокросу Спортивно-технічного клубу “Сона”-2020

ІІІ-й етап Відкриттого кубку з мотокросу Спорттивно-технічного кубку “Сона”-2020 відбудеться 22 серпня. Більш детальна інформація буде опублікована на сайті http://www.stksona.com та на офіційній сторінці мотоклубу в Facebook.

Напишіть відгук

Заповніть поля нижче або авторизуйтесь клікнувши по іконці

Gravatar
Лого WordPress.com

Ви коментуєте, використовуючи свій обліковий запис WordPress.com. Log Out /  Змінити )

Twitter picture

Ви коментуєте, використовуючи свій обліковий запис Twitter. Log Out /  Змінити )

Ви коментуєте, використовуючи свій обліковий запис Facebook. Log Out /  Змінити )

З’єднання з %s